Què aportem a la societat?

Som una comunitat de persones que...

acollim i acompanyem tothom que confiï en nosaltres i vingui a trobar-nos demanant els serveis que oferim a la societat.

acompanyem els infants i els joves perquè esdevinguin ciutadans responsables i cristians conscients a l’estil de Jesús, el fill de Déu.

fem costat als matrimonis i a les famílies en la tasca educativa dels seus fills. Ells són la millor escola d’amor i de servei per als seus fills i filles. En el si de la família s’aprèn a estimar desinteressadament, a ajudar l’altre en esperit de servei, fraternitat i sociabilitat.

visitem els malalts i acompanyem els ancians perquè són persones predilectes de Jesús que passà pel món fent el bé i aportant-los vida.

exercim la solidaritat amb caritat cristiana perquè ens preguntem si les nostres decisions col·laboren a la construcció del Projecte de Déu, si estan orientades a transformar les causes de la pobresa i de les desigualtats, si influeixen positivament en la vida de les persones properes i llunyanes.

treballem la pròpia formació de manera continuada en grups d’estudi de l’Evangeli, en el seguiment de Jesús, i en conferències, xerrades i jornades de recés i reflexió.

L'èsser humà només es realitza ajudant els altres, quan surt de si mateix. Està fet per relacionar-se i lliurar-se

Serveis de despatx parroquial i atenció personal

Contacta amb Mn. Alfons

Contacta amb Mn. Climent

Contacta amb Mn. Théodore

Contacta amb el Sr. Cid

Contacta amb la Sra. Farré

VOLS SER VOLUNTARI A LA NOSTRA AGRUPACIÓ?

INSCRIU-TE

Vols afegir algun missatge addicional?

QUINA ÉS LA TEVA INTENCIÓ?

PREGAREM PER TU